INTONEBRASKA.BE

Into Nebraska, al een paar jaar zijn deze gasten hard aan het rocken en daardoor konden zij al mooie optredens op hun lijst zetten waaronder Marktrock, Hee Tervuren en natuurlijk op De Geens BBQ op hun lijst zetten!

Aanschouw hun gallerij, bekijk de video's en beluister hun muziek via www.intonebraska.be

Klant IntoNebraska.be

SOUTHCOMEDY.BE

SouthComedy.be is een kleine website voor de tweemaandelijkse comedy avonden in The South te Hasselt.

Het eerste dat in het oog springt is de volgende comedy avond. Daarnaast kan je er ook kaarten op bestellen.

Bekijk de website op www.southcomedy.be

Klant SouthComedy.be

JOBMAKKER.BE

JobMakker.be is het vervolg op de verhalen van RestoKorting.be en RelaxKorting.be. Beide zijn kortingsbon-websites met hun eigen ‘take’ op dat verhaal. JobMakker.be is een spiegeling van dat simpele concept naar de jobmarkt.

De website is simpel gehouden, je krijgt direct bij het openen de keuze van de zaken en met 2 simpele klikken, ben je aan de kortingsbon.

Je leest het goed, dat is inderdaad zonder registratie of andere rompslomp.

Bekijk de website op www.jobmakker.be

Klant JobMakker.be

JOHNNY  TRASH  Bierkaartjes

De artiest beter gekend als 'The Legendary Johnny Trash' kwam naar ons met de vraag of wij naamkaartjes konden maken.

Omdat wij fan zijn van "net dat ietsje anders", stelden wij voor om bierkaartjes te maken in de plaats van naamkaartjes. Zijn comedy-set gaat over eten en drinken en dat past dan mooi in het plaatje.

Dit is een mooi voorbeeld van een uitgebreide huisstijl gecombineerd met 'out-of-the-box' denken.

Klant Johnny Trash Bierkaart

StageWorks.be

StageWorks doet aan verhuur (en binnenkort ook verkoop) van professioneel licht en geluid. Van kleine verjaardagsfeestjes tot grote fuiven en festivals, met of zonder techniekers. Zij hebben en kunnen het allemaal.

Wij maakten een webshop op maat voor hun verhuur (en binnenkort verkoop) afdeling.

Bekijk de website op www.stageworks.be

Klant StageWorks.be

Print  Work  Resto-  en  relaxkorting

Als startup is je image zeer belangrijk. Wij ontwikkelden voor Resto- en RelaxKorting een huisstijl die hun service weerspiegelt.

Dit zijn o.a. naamkaartjes voor alle medewerkers, auto-stickers en natuurlijk zie je die huisstijl ook terug in de website.

Klant Resto- en RelaxKorting.be

RelaxKorting.be

RelaxKorting.be is het vervolg op het succesverhaal van RestoKorting.be. Beide zijn kortingsbon-websites met een eigen ‘take’ op dat verhaal.

De website is simpel gehouden, je krijgt direct bij het openen de keuze van de zaken en met 2 simpele klikken, ben je aan de kortingsbon.

Je leest het goed, dat is inderdaad zonder registratie of andere rompslomp.

Bekijk de website op www.relaxkorting.be

Klant RelaxKorting.be

RestoKorting.be

RestoKorting.be is een kortingsbon-websites maar dan wel met een eigen ‘take’ op dat verhaal.

De website is simpel gehouden, je krijgt direct bij het openen de keuze van de zaken en met 2 simpele klikken, ben je aan de kortingsbon.

Je leest het goed, dat is inderdaad zonder registratie of andere rompslomp.

Bekijk de website op www.restokorting.be

Klant RestoKorting.be

JOHNNY  TRASH  WEBSITE

Wij zijn vereerd om voor 'The Legendary Johnny Trash' een website op maat te bouwen. Voor deze rock 'n roller en comedian maakten wij een website die bij hem past. Een speciale fotoshoot voor de banner kon dan ook zeker niet ontbreken.

Bekijk de website via www.johnnytrash.be

Klant Johnny Trash Website

Mutoto.be

Sinds 2003 zijn wij nauw verbonden met Mutoto.be, een vereniging uit Tervuren die geld ingezameld voor het goede doel, namelijk de straatkinderen van Lubumbashi (Congo).

Het leek dan ook een gepaste stap om Mutoto te voorzien van een mooie huisstijl en website. Compleet naar CSS3 en HTML5 normen.

Zo hoeft het ook niet altijd ‘business as usual’ te zijn. Wij ontwerpen de affiches voor alle evenementen. Zelfs verzorgen wij de quiz van de nodige slideshow.

Lees er meer over via www.mutoto.be

Klant Mutoto.be

CafeTheJoker.be

Café The Joker is hét belangrijkste Comedy Café in België. Hier krijgt elke beginnende comedian de kans om zichzelf te bewijzen en kunnen de gevestigde waarden hun try-outs uitproberen.

De website is event-georiënteerd. The Joker heeft verschillende soorten evenementen zoals (natuurlijk) comedy nights, quizzen, muzikale avonden, … Deze soorten worden handig 'color-coded' zodat ze voor de bezoekers makkelijk te ontwarren zijn.

Bekijk de website via www.cafethejoker.be

Klant CafeTheJoker.be