CGDesign.be Diensten Webdesign

WEBDESIGN

Websites heb je in alle maten, van de kleine micro-sites tot gigantische mastodonten met honderden pagina's. Elk project is op maat gemaakt en door zo te werken, stralen onze websites.

Heeft jouw bedrijf een website nodig of is de oude aan vervanging toe? Contacteer ons en wij zullen er samen met jou voor zorgen dat jouw nieuwe website er exact uitziet zoals jij wilt… en soms zelfs beter!

Het web is in constante vernieuwing en wij dus ook. Elke dag leren we nieuwe technieken bij en zo blijven we mee met de laatste trends in web- design en development.

CGDesign.be Grafisch Ontwerp

GRAFISCH   ONTWERP

Van logo’s tot huisstijlen tot verjaardags-uitnodigingen tot menu kaarten. Je kan het zo gek niet bedenken of we kunnen het ontwerpen.

Van concept tot afgewerkt logo en compleet volgens jouw eisen en wensen. Bij CGDesign.be ben je aan het juiste adres.

Het ontwerpproces werkt als volgt. Wij maken naar jouw wensen een aantal concepten die we in een aantal feedback rondes verder gaan verfijnen. Zo komen we steeds tot een super eindresultaat.

CGDesign.be ICT Support

ICT SUPPORT

Deze dienst is vooral gericht naar eenmanszaken en KMO’s.

Wil je advies omtrent een nieuwe ICT aankoop of heb je nood aan een algemene update van jouw informatica systeem? Bij ons kan je terecht voor het juiste antwoord.

Onze jarenlange ervaring met OSX, iOS en ja, ook Windows staat ons toe om het computerpark en de mobiele toestellen te onderhouden en indien mogelijk te optimaliseren.

Voor een juiste analyse van jouw noden en computerpark wordt er steeds een bezoek gebracht aan het bedrijf.

CGDesign.be Webhosting

WEBHOSTING

Webhosting is de plaats waarop jouw website bewaard wordt op het wereld wijde web. Dit is een zeer essentieel en niet te onderschatten deel voor een website!

Voor klanten die bij ons een website bestelden, kunnen wij hosting voorzien. Dit is steeds in een pakket waarin ook mail, webmail, mailinglists, PHP-ondersteuning en SQL-databases inbegrepen zijn.